duminică, 27 mai 2018

Liga a 4-a Neamț | CSM Ceahlăul Piatra Neamț a contestat dimensiunile necorespunzătoare a celor 2 porți de pe terenul Liceului agricol din Horia, partida nu s-a mai disputat !!!

CSM Ceahlăul s-a deplasat astăzi la Horia, pe terenul liceului agricol pentru meciul programat în etapa a 4-a din play-off în fața formației locale Victoria, însă, surpriză, partida nu s-a mai disputat.
Oaspeții au formulat o contestație înainte de startul jocului, reclamând dimensiunile necorespunzătoare ale porților (ASPECT VIZIBIL ȘI CU OCHIUL LIBER !!!), iar cu toate eforturile organizatorilor, aceste aspecte reclamate nu au putut fi remediate în termenul limită de 30 de minute, așa că cel mai probabil, liderul ligii a 4-a va câștiga cele 3 puncte la masa verde, la comisii.
Mai jos aveți și un material video referitor la modul cum s-a încercat remedierea dimensiunilor porților, imaginile ne scutesc de orice comentarii !!!

Link-ul video al materialului: https://youtu.be/yECrc5T-JHU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...